Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei sutinkate, paspauskite mygtuką „Supratau“ arba naršykite toliau. Tuo atveju jei norėsite atšaukti savo duotą sutikimą, pakeiskite savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrinkite įrašytus slapukus. Plačiau »

Alyvuogių aliejaus derlius ir naujas aliejus

Alyvuogių  aliejaus derlius ir naujas aliejus su “Knygos apie ypač tyrą“ autoriumi   Pauliumi Jurkevičium Kelionės kaina - 630 EUR + avia  bilietas

Programa

1 diena
17.15 - 19.10 „Wizzair“ skrydis iš Vilniaus į Romos FCO oro uostą. 18.10 – 20.05 (lapkričio skrydžiai) Transferas į Romą (25 km). 20.30 vakarienė pas Paulių ir Jurgą. Keturių patiekalų meniu, tema: aštuonkojai ir kiti jūros personažai.  Naujo, 2016 – ųjų derliaus vynas „Novello“. Nakvynė svečių namuose, šalia San Giovanni in Laterano katedros.
2 diena
Pusryčiai svečių namuose.
  1. 30 Pažintis su Roma ir jos gastronominėmis įžymybėmis (pėsčiomis ir miesto transportu)
  • „Tiramisu“ karalystė.
  • Geriausia kava Romoje: „Antico Caffe‘ Sant‘Eustachio“ ir „Tazza d‘Oro“
  • Obamos ledainė „Gelateria Giolitti“ ir „Grom“
  • Romos barokas ir paslėpti korifėjų kūriniai (Bernini, Caravaggio, Michelangelo), Romos mados kvartalai.
  • Pietūs – „Eataly“ – aukštosios virtuvės supermarkete.
16.30 Išvykimas į Ladispolį (50 km) 18.00 Viešbutis „Miramare“ (3 žv.), Tirėnų jūros pakrantė. 19.30 Vakarienė pajūrio restoranėlyje,  tema – Lacijaus regiono jūros virtuvė. Nakvynė viešbutyje.
3 diena
Pusryčiai viešbutyje. Pasivaikščiojimas Tirėnų jūros pakrante. 10.00 Išvykimas į Červeterį, etruskų konfederacijos sostinę. Pažintis su nekropoliu (VIII a. prieš Kristų, UNESCO paveldas), maža archeologinė ekspedicija etruskų kapavietėse. 11.30 Vyno ūkis „Casale Cento Corvi“.  Penkių etikečių degustacija su vyndario Fiorenzo Collacciani komentarais.  Vynas gimęs anksčiau už Romą. Light lunch. 13.00 išvykimas į Viterbo (75 km) 14.00 Viterbo – senoji popiežių sostinė. Espreso puodelis aikštėje. Katedra.  Ilgiausios istorijoje popiežių konklavos vieta. Požeminis Viterbas (jeigu spėjame). 15.00 Viterbo – Civita‘ Bagnoregio (40 km). 16.00 Civita‘ Bagnoregio: smengantis miestas. Pasivaikščiojimas po unikalų urbanistikos paminklą. 17.00 Bagnoregio – Canino (80 km) 18.30 Atvykimas į Canino, Lacijaus regiono aliejaus sostinę. Įsikūrimas alyvuogių aliejaus ūkio „Borgo di Arturo“ svečių namuose. 20.00 Vakarienė prie židinio pas markizą Arturo Archibusacci. Tema: Toskanos mėsos virtuvė. Nakvynė svečių namuose.
4 diena
Pusryčiai miestelio bare. 10.00 Alyvuogių aliejaus gamyba. Su markizo Arturo Archibusacci komentarais. 10.30 Išvykimas į alyvuogių aliejaus giraitę. Pasivaikščiojimas ir pokalbis apie alyvmedžius, alyvuoges, sezoną su Pauliumi Jurkevičiumi. Unikali XIII a. Vulci tvirtovė – pasienio postas tarp Toskanos Didžiosios kunigaikštystės ir Popiežiaus valstybės. 13.00 Alyvuogių aliejaus degustacija su markizu Arturo Archibusacci. 14.00 Pietūs ūkio restorane. 16.00 Išvykimas į oro uostą Roma FCO (120 km) Pakeliui – sustojimas pajūryje. Ledai ir kava prieš išvykstant. 19.45 – 23.45 „Wizzair“ skrydis į Vilnių. 20.40 – 00.40 (lapkričio skrydžiai)

Į kainą įskaičiuota

(3 nakvynės su pusryčiais, 2 degustacijos, 3 vakarienės (gėrimai niekur neįskaičiuoti, išskyrus vakarienę pas Jurgą ir Paulių bei vyno degustaciją), miniveno nuoma, degalai, greitkelio mokestis, vertėjo ir gastronomijos konsultanto paslaugos, ekskursijos, maršruto sudarymas, transferai iš ir į oro uostą). Lėktuvo bilietai neįskaičiuoti. Grupė 6-7 žmonės Kelionės kaina - 630 eur  + avia  bilietas  
KELIONĖS UŽSAKYMAS
Data
Keliautojų skaičius
Kaina